Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tietosuoja- ja rekisteriseloste: sivuston käyttö, automaattinen tiedonkeräys, tunnistetietojen käsittely, asiakasyhteydenotot.

Rekisterin pitäjä on PeTec Engineering Oy. Rekisteriin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä rekisterin pitäjään. Yhteystiedot löydät sivustolta http://www.petec.fi.

Rekisterin nimi on ”TehoDrain Asiakasrekisteri”.

Rekisterin pitäjä voi kerätä tietoja, joita käyttäjät ilmoittavat vapaaehtoisesti käyttämällä yhteydenottolomaketta tai sähköpostia. Käyttäjän luovuttamia tietoja voivat olla esimerkiksi nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, yrityksen nimi, tilauksiin liittyvät tiedot sekä yhteydenotot. Yhteydenotot arkistoituvat. Henkilötietoja sisältävän viestin lähettävän tulee huomioida, ettei sitä lähetetä lomakkeelta suojattuna. Antamalla henkilötietojasi, hyväksyt että niitä kerätään, käytetään ja käsitellään tämän selosteen mukaisesti.

Varsinaisen verkkopalvelun käyttö on käyttäjille avoin eikä sen käyttö edellytä rekisteröitymistä. Sivustolla on käytössä kävijäseuranta. Verkkosivun käyttäjistä ei kerätä yksittäisen käyttäjän henkilötietoja, joista tämä voidaan tunnistaa. Sivustolta kerätään anonyymiä tilastollista tietoa mm. kävijämääristä, vierailuajoista ja muita sivun käyttöön liittyviä yleisiä tietoja. Sivustolla voi olla käytössä kolmannen osapuolen sosiaalisen median liitännäispalveluita.

Sivustolla käytetään evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita. Evästeet on mahdollista ottaa pois käytöstä; useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tutustu selaimesi asetuksiin. Evästeet saattavat olla tarpeellisia joidenkin toimintojen asianmukaiselle toiminnalle.

Rekisterin tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, markkinointitoimenpiteet, sivuston analysointi ja tilastointi, markkinatutkimus sekä sähköinen suoramarkkinointi henkilötietolain ja sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti. Rekisteri säilytetään vain sähköisessä muodossa.

Henkilötietoja kerätään ja käsitellään Suomen tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei lainsäädäntö siihen velvoita.

Henkilöllä on oikeus saada tarkistaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää antamiensa tietojen käytön suoramarkkinointi- tms. tarkoitukseen sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa.